• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

#TIMSEVENUM

Tel: 077 - 4670895  |  Email: info@timsevenum.nl

Lunchroom in Sevenum

Welkom bij Tim Sevenum, een bijzondere en sfeervolle lunchroom in Sevenum. In onze lunchroom heeft u altijd een ruime keuze, of nu gaat voor een complete lunch of iets lekkers voor bij de koffie of thee.

U kunt hierbij denken aan een zogeheten ‘zoete plank’, waarbij wij vijf verschillende zoetigheden serveren. Gaat u liever voor iets hartigs? Kies dan voor een van onze heerlijke lunchgerechten. Op onze website kunt u de complete menukaart bekijken.

Sfeervolle ambiance

Tim heeft veel ervaring in de horeca en een grote passie voor koffie, wijn en chocolade. U kunt hier dan ook genieten van al deze heerlijke producten. Kom bijvoorbeeld bij ons ontbijten onder het genot van een heerlijke kop koffie, of proef onze heerlijke ambachtelijke bonbons! In onze sfeervolle ambiance kunt u optimaal genieten, bijpraten met familie of vrienden, of gewoon op uw gemak een kop koffie drinken.

High tea

In onze lunchroom te Sevenum kunt u ook terecht voor een heerlijke High TIM Tea! Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes kunt u gezellig kletsen met vrienden of familie. Wij serveren niet alleen diverse soorten thee, maar ook hartige en zoete hapjes. Denk hierbij aan mini sandwiches, quiches, heerlijke bonbons, macarons en nog veel meer. Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt!


Indien u interesse heeft in deze heerlijke high tea, dient u bij ons te reserveren. Bel ons dan op 077 467 0895. Wilt u langskomen voor een lunch of een kop koffie, dan hoeft u niet te reserveren. Graag verwelkomen wij u binnenkort bij onze lunchroom in hartje Sevenum!