top of page

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Voordat de door jou bestelde artikelen bij ons de deur uit gaan, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden uiteraard alleen verzonden wanneer ze in perfecte staat zijn. Je bestelling wordt de volgende werkdag meteen verzonden.

Bestellingen geplaatst in het weekend verzenden we op maandag. TIM heeft een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Verzendingen gaan via PostNL en normaal gesproken wordt het de volgende werkdag geleverd. Het kan voorkomen dat het levertermijn langer duurt door drukte bij PostNL.
TIM Sevenum verzendt alleen producten binnen Nederland.

Lukt het ons door omstandigheden niet om binnen de afgesproken termijn te leveren, dan mag u de levering kosteloos annuleren. 

TIM Sevenum zal altijd contact met u opnemen mochten er veranderingen zijn in de levertijd. 

Wilt u de bestelling annuleren? Mail dit dan naar info@timsevenum.nl en vermeld in uw mail uw naam, het product en de productcode (deze informatie vindt u terug in uw bevestigingsmail). 
 

Verzendkosten binnen Nederland:

Je bestelling van boven de €100,- wordt gratis verzonden.

 • PostNL Pakket 0-10 kg:    € 7,25         Aangetekend: € 9,20 (incl. track and trace code)

 • PostNL Pakket 10-23 kg:    €13,50         Aangetekend: €15,50  (incl. track and trace code)

 • PostNL Brievenbuspakket 0-2 kg:   €4,60 (incl. track and trace code)

Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet aan je verwachtingen voldoet.

Je hebt het recht een artikel binnen 14 dagen na aflevering te ruilen of te retourneren. Je kunt het opsturen naar ons, of afgeven in onze winkel in Sevenum. De verzendkosten van uw retourzending zijn voor uw eigen rekening. U bent in dit geval zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Mocht het pakket tijdens de retourzending vermist raken of beschadigd raken, dan kan het retourbedrag helaas niet terugbetaald worden (Wij raden u in dit geval aan om contact op te nemen met PostNL). Wij adviseren u daarom om artikelen verzekerd terug te sturen. 

Als consument heb je 14 dagen bedenktermijn (voor alle producten, behalve onze chocoladeproducten), waarin je TIM informeert over het retour willen melden van een product. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@timsevenum.nl. Vermeld in je e-mail altijd het bestelnummer en productcode(s) (deze staan vermeld op het leveringsformulier). Binnen 14 dagen na het bedenktermijn dient het product retour te worden verzonden. 
 

Let bij retourneren op de volgende punten

 • Een volledig ingevuld retourformulier moet bijgesloten zijn. Zet een kruisje voor het product dat u retourneert
  (dit 
  ontvangt u bij uw bestelling)

 • Het artikel is compleet en niet gebruikt

 • De artikelen moeten in de originele verpakking zitten

 • LET OP! Onze chocoladeproducten kunnen niet retour worden gestuurd.
   

De kosten voor een retourzending zijn normaal gesproken voor eigen rekening. In geval van een mankement of een verkeerd geleverd artikel, zijn de retourkosten uiteraard voor ons. In het laatste geval dien je vooraf contact op te nemen met onze winkel
(Tel: 077-4670895)

Stuur het artikel samen met het ingevulde retourformulier binnen 28 dagen na ontvangst naar:

TIM Sevenum
t.a.v. retouren webshop
Pastoor Vullinghsstraat 33
5975 AP Sevenum

Je kunt je bestelling ook retourneren in onze winkel in Sevenum. Neem in dat geval ook het ingevulde retourformulier mee. Het retourbedrag wordt na ontvangst binnen 7 dagen op je bankrekening gestort. TIM Sevenum betaalt alleen de gemaakte verzendkosten terug als u de gehele bestelling retourneert. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Het is niet mogelijk om het bedrag contant terug te geven. 

LOGO%20TIM_WIT_edited.png
bottom of page